monitor
EVENT
DIGITAL EXPERIENCES

winIT Skövde: The dark side of social media

Sociala medier är inget nytt, men har under de senaste året växt från att ha varit en liten trend till att bli en revolution som invaderar våra dagliga liv, relationer och interaktioner. Vi bevittnar varje dag de fördelar som sociala medier ger i och med ökat inflytande för individen. Företag som är öppna för kontakten genom de sociala medierna når en ny dimension för internt samarbete, kundkontakt och service.

Hotel Scandic Billinge i Skövde, ett stenkast från central stationen

Men är allt rosenrött och vackert? Vad är effekten av dessa nya vanor? Hur påverkas vår förmåga att koncentrera oss, lära oss nya saker, vara produktiva och tänka djupt? Välkommen att lyssna på, diskutera med och inspireras av Sogetis Lucile Leclercq.

Lucile är expert på sociala medier och deras inverkan på mänsklig interaktion. Hon jobbar för Sogeti på global nivå med digital omvandling i relation till innovation och talent management.

Under kvällen presenterar hon forskning om den mörka sidan av sociala medier, framtagen av VINT, Sogetis globala trendlabb. Dessutom delar hon med sig av konceptet Slow Tech, som bryter med det nuvarande mönstret i sociala medier med ständig uppkoppling och konstanta notifikationer.

Kvällens agenda

17.30 Välkomstmingel
17.45 Föreläsning The dark side of social media
Lucile Leclercq, Sogeti
19.00 Mingel med tilltugg

Välkommen!

 

Anmälan

Kontakt
  • Hanna-Maria Verdonck Pihlström
    Hanna-Maria Verdonck Pihlström
    #addher-driver, Skövde
    076-776 20 17

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Relaterat innehåll