GamifyUs
EVENT
GAMIFICATION

Skapa en kundresa med speldesigntänk

Sogetis Jan Bidner talar på GamifyUs på Kistamässan i slutet av september. GamifyUs är Sveriges första och största gamificationkonferens för ”gamification in business”. Jan delar scenen med flera intressanta talare och verksamheter.

kalendar den 28 september 2017 08:30 - 18:00

Jan kommer att presentera ett scenario basert på konceptet Journey mapping, och börjar designa runt kundens beteende. Publiken deltar aktivt i workshoppen och och förväntas reflektera över designprocessen och argumentera kring när och hur olika spelmekaniker borde användas och inte användas.

Jan jobbar som gamificationexpert och teamchef på Sogetis Umeåkontor, och är en av skaparna bakom gamificationfredag, podden om gamification. Du kan lyssna på den här. När han inte jobbar hos oss på Sogeti jobbar han extra som sjukhusclown.

Mer info och anmälan på GamifyUs hemsida.

Vi har fått chansen att ge 20 personer 20% rabatt på priset för registrering! Skicka ett email till jan.bidner@sogeti.se, skriv "Gamifyus" i ämnesraden så får du en rabattkod att använda vid registreringen. Först till kvarn!

Registrera dig här

KONTAKT
  • Jan Bidner
    Jan Bidner
    Gamification-expert och projektledare
    072-214 99 13

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.