tech_summit
EVENT
ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Andreas Sjöström key note speaker på TechWorld Summit: AI

Den 15 februari inleder Sogetis Andreas Sjöström eventet med ett pass på tema AI – Här är vi men vart är vi på väg?

kalendar den 15 februari 2018 08:00 - 16:30
kalendar Stockholm

AI är på väg att bli ett vardagsbegrepp. Allt fler produkter, tjänster och lösningar för både konsumenter och företag inkluderar tekniken. Ibland används AI i gränssnittet mellan en applikation och dess användare. Ibland handlar det om helt automatiserade processer utan mänsklig inblandning. Det gemensamma för de olika delområdena inom AI är att det handlar om maskin- och mjukvarulösningar som uppvisar intelligens.

På TechWorld Summit: AI får du kunskap om de olika delområdena inom AI, lära dig mer om möjligheterna med dem och hur du praktiskt går till väga för att bygga egna lösningar. Dagen vänder sig till dig som arbetar som CTO, affärsutvecklare, it-arkitekt, produktägare, utvecklare eller liknande.

Sogetis Andreas Sjöström, Vice President (Digital) and CTO, inleder eventet. Det här kommer han att prata om:

AI – Här är vi men vart är vi på väg?
AI är den mest förändrande utvecklingen framför oss. Frågeställningarna och möjligheterna har ett ovanligt brett spektrum. Tankar som ”vilka områden av planeten, ditt liv och din bransch påverkas mest?” samsas med ”hur börjar vi experimentera och varför fungerar det inte?” Andreas Sjöström guidar oss från visioner till konkreta och praktiska möjligheter, här och nu, som vi kan dra nytta av.

Läs mer om eventet och alla spännande och inspirerande pass här: https://techworld.event.idg.se/event/summit-ai/

todo todo
KONTAKT
  • Andreas Sjöström
    Andreas Sjöström
    AIE San Fransisco Lead
    +46 70 609 85 13

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.