BUSINESS INTELLIGENCE & DATA SCIENCE DAY
EVENT
BUSINESS INTELLIGENCE

Business Intelligence & Data Science Day

Advectas, ett av våra systerföretag inom Capgemini-gruppen bjuder in till årets hetaste analytics-event! Här får du möjlighet att ta del av en inspirerande dag via din dator, helt kostnadsfritt. Ta chansen att få en inblick i det allra senaste inom datadrivet beslutsfattande och digital transformation.

kalendar den 10 november 2020 09:00 - 14:00

Programmet kommer att sändas live ifrån en studio i Stockholm. HM, IKEA och Skandia kommer bland andra att finnas på plats och berätta om sina spännande analytics-intiaitiv.  De kommer även att dela med sig av utmaningarna och möjligheterna med digitaliseringen och hindren för att få till ett mer datadrivet beslutsfattande.

Tre moderatorer kommer att hålla ihop programmet tillsammans med en expertpanel som kommer att dela med sig av sina tankar, erfarenheter och reflektioner under sändningen. Temperaturen kommer också att tas på deltagarna via Mentifrågor. Allt för att upplevelsen ska bli så dynamisk och givande som möjligt!

Missa inte att spana in vårt utbud av interaktiva webinarium 

Efter lunch delas gruppen upp i följande spår: – IT, Ekonomi, HR, Marknad och Offentlig verksamhet. Tanken med dessa skräddarsydda spår är att du ska få ut så mycket som möjligt av dagen!

Ta chansen att få en inblick i det senaste inom analytics-området och bli ännu vassare på datadrivet beslutsfattande, anmäl dig till Business Intelligence & Data Science Day 2020!

Anmäl dig nu! 

 

KONTAKT
  • Therese Sinter - Nordisk, SVE
    Therese Sinter
    Kommunikations- och marknadsdirektör, Sogeti Norden
    +46 70 361 46 21

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.