Meetup Stockholm
EVENT
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Fredrik Scheja talare på Meetup Stockholm

En modern teststrategi för 2020-talet, det är temat när Sogetis Fredrik Scheja delar med sig av sin kunskap på detta QBOX QA-nätverksmöte den 18 mars.

kalendar den 18 mars 2020 17:00 - 20:00
kalendar Downtime Camper, Game Room, Brunkebergstorg 9, Stockholm

Sogetis Fredrik Scheja arbetar som testarkitekt och i hans arbete stöttar han organisationer att etablera nya modeller och arbetssätt kring test för att accelerera informationsspridningen och effektivisera beslutsfattningen i modern systemutveckling. Han arbetar med större organisationer och myndigheter för att stötta dem i deras transformationsresa av människor tillsammans med ny teknik.

Schejaevent_400.png

I denna meetup kommer Fredrik prata om hans synsätt kring behovet av en modern teststrategi samt hur han arbetat med att ta fram en ny teststrategi åt en svensk myndighet genom digitalt samskapande och coachande förhållningssätt.

Presentationen kommer att filmas och finnas tillgänglig på youtube så småningom!

Dörrarna öppnas 17.00 och nätverket bjuder på mat och dryck. 17.30 startar Fredrik sin presentation som kommer att vara ca 25-30 minuter lång. Därefter så kommer man att ha en faciliterad diskussion och frågestund kring ämnet fram till 19.00.

Anmälan här!

KONTAKT
  • fredrik scheja
    Fredrik Scheja
    Test Architect/Test Automation Expert / Podcaster
    070-345 27 13