Resultatet av Den svenska Business Intelligence & Data Science-studien 2021
WEBINAR
AI & ANALYTICS

Resultatet av Den svenska Business Intelligence & Data Science-studien 2021

Efter ett mycket annorlunda år så ser vi ett antal nya intressanta trender inom Analytics-området. Förändrade beteenden och behov har accelererat värdet av en god kontroll på sin data och analys. Nu bjuder vi in till ett webinar för att gå igenom en av sina senaste studier.

kalendar den 3 juni 2021 10:00 - 11:00

Det är nu sjunde året i rad som Capgemini Insights & Data / Advectas part of Capgemini genomför studien där svenska beslutsfattare och intressenter ger sin syn på utvecklingen inom Analytics-området. Vilka trender urskiljer vi på den svenska marknaden? Vilka utmaningar råder? Hur ser investeringsviljan för Analytics ut och hur långt har svenska organisationer kommit med Cloud?

Detta är exempel på några frågeställningar som studien besvarar. Under webinaret presenterar vi de viktigaste slutsatserna och ger er hela vår analys! Givetvis finns det tid att ställa frågor i slutet av webinaret.

Tipsa dina kollegor och anmäl er redan idag!

Vi kan Cloud
todo todo
KONTAKT
  • Therese Sinter
    Therese Sinter
    Kommunikations- och marknadsdirektör, Sogeti Skandinavien
    +46 70 361 46 21

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.