EVENT
GENDER BALANCE

Vi ses väl på Datatjej Konferens & Karriärmässa 2022?

Gender balance är högprioriterat för oss sedan många år. Därför har vi för vana att delta på Datatjejs årliga event. Den 16-18 februari har vi flera talare på plats och en monter där du kan prata med våra sogetiare.

kalendar den 16 februari 2022 09:00 - den 18 februari 2022 21:00
kalendar Stockholm Posthuset (Palmsalen)

Det är återigen dags för en av Sveriges största konferenser för kvinnor och icke-binära som studerar Data och IT!

16 – 17 februari – Konferens
18 februari – Karriärmässa under dagen och DataTjej- avslutningsfest på kvällen!

Temat för årets konferens är: “Empowering young women & non-binaries in tech post-covid”, med fokus på att förstärka kvinnor och icke-binära personers röster på arbetsplatser och i akademiska sammanhang i en post-covid-värld.

Håll utkik efter Emmy Dahlskog och några kvinnor från hennes Ignation-team, en start-up inom Sogeti. De kommer att hålla en föreläsning om teamleveranser och berätta om vår Beautiful Delivery-approach och värdet av team spirit, att mixa personer med olika senioritet och vikten av att ha kul. 

Passa på att lyssna på passionerade Emmelie Strand, Sogeti, som är  inbjuden föreläsare med anledning av sitt engagemang i Hello Girl-nätverket. Hon kommer att prata om ”Hitta din plats och trygghet inom Tech”.

Lotta Karlsson av våra rekryteringsspecialister sitter också med i paneldebatt där det delas tips kring när du söker jobb.

emmy_dahlskog_150x150.jpg emmelie_strand_150x150.jpg lotta_karlsson_150x150.jpg 
Vi ses snart! Fr. v. Emmy, Emmelie och Lotta

Dessutom finns vi på plats med mässplats under Karriärmässan såklart. Där berättar vi om livet på Sogeti och om vårt högt rankade trainee-program Sogeti Careerbooster, som ger young professionals en kickstart in i IT-branschen på 10 veckor.  Kommande program startar i juni och i augusti.

Mer om eventet här!

KONTAKT
  • Nathalie Kalmér
    Nathalie Kalmér
    Head of Talent Acquisition Sweden
    070-450 40 39
Skriv ut E-post