Användarcentrerad utveckling, Gävle

När kunden verkligen får bestämma

kalendar den 22 april 2015 13:00 - 14:15

Vi bjuder på fika!

Plats: Teknikparken, Nobelvägen 2, Gävle

På samma sätt som tekniken utvecklas i en rasande fart så ökar även användarnas förväntningar och krav på system och tjänster. Hur kan du uppfylla deras förväntningar och kanske till och med överträffa dom?

Idag utvecklas tekniken i en rasande fart. Varje år kommer det nya modeller av mobiltelefoner, surfplattor och smarta klockor. I takt med den allt mer utbredda mediekonsumtionen ökar, så ökar även användarnas krav och förväntningar. Att som företag arbeta inifrån och ut - vad vill vi att användarna ska göra? - fungerar inte längre. Istället bör man arbeta utifrån och in - vad vill våra användare göra? Det är exakt vad användarcenterad utveckling handlar om.

AGENDA

 • Exempel på bra och mindre bra användarupplevelser
 • Varför ska man fokusera på användaren?  
 • Vad är användarcentrerad utveckling?
 • Hur jobbar man med detta i ett projekt?
 • Vad kan du göra redan nu?    

Passa på att träffa några av våra främsta UX-experter när de går igenom praktiska exempel med lyckade och mindre lyckade lösningar. Få svar på hur du kan inkludera dina användare och vad du ska tänka på inför nästa projekt. Helt enkelt, hur du bär dig åt för att ge kunden vad de vill ha.

Välkommen!

Evenemanget är kostnadsfritt och vi behöver din anmälan senast 15 april. För mer information kontakta Ulrika Mårtén på tel 070 261 85 61.

Anmälan

todo todo
Kontaktperson
 • Ulrika Mårtén
  Ulrika Mårtén
  Eventansvarig Gävle
  070-261 85 61