Välkommen till #ADDHER
EVENT
ADDHER

Välkommen till #ADDHER

Den ojämställda stressen

kalendar Onsdag 26 februari kl. 17:00 - 19:30
kalendar CoreIT, Hörneborgsvägen 11

I samarbete med CoreIT hälsar #addher er välkomna att lyssna till psykologen Sandra Lindströms föreläsning om jämställdhet och stress

Sedan 2010 har vi bedrivit vårt externa nätverk, med målet att få våra fantastiska IT-kvinnor att ta plats, i alla roller, och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Nätverket har vuxit lavinartat och sedan några år tillbaka är #addher Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med över 4600 medlemmar på 16 orter. Vid vår kommande träff hjälps vi tillsammans åt att lyfta fram varandra med #addher, som är ett stående inslag vid våra träffar.

På agendan denna gång presenterar vi Sandra Lindström, leg psykolog, som bjuder på en föreläsning om brödsmulorna som ligger kvar på bordet. Tvätten som aldrig tvättar, viker och lägger sig i rätt byrålåda själv. Alla de där födelsedagarna som ingen minns, gympasäckar som ska packas. Helhetsperspektivet och projektlederiet. Om varför individuella hanteringsstrategier inte räcker när det är hela samhället som är skevt. Och sist men inte minst: Om utmattningens orimliga konsekvenser och vad vi behöver göra nu.
Läs mer om Sandra på hemsidan: http://www.jamstalldvardag.se/tag/sandra-lindstrom-psykolog/

Under eventet bjuds på mat och kaffe

PROGRAM
17:00 Välkomna 
17.15 Föreläsning
18:00 Middag och kaffe
18:30 Fortsättning föreläsning
19:30 Tack för ikväll

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.
Sista anmälningsdag: 21 februari


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo