ÄNTLIGEN #ADDHER IGEN!
EVENT
ADDHER

ÄNTLIGEN #ADDHER IGEN!

Hur är det att vara kvinna i karriären i dag? Arbetar kvinnor och män på lika villkor? Hur blir IT-branschen mer attraktiv för kvinnor? Det finns många frågor som vi kommer att beröra.Välkommen till en kväll med härliga samtal, bubbel, mat och ett fantasiskt föredrag av podcastdrottningen Fanny Widman!

kalendar Onsdag 29 januari kl. 17:00 - 19:00
kalendar Sogetis kontor Fredsgatan 2 Örebro

Sedan 2010 har vi bedrivit vårt externa nätverk, med målet att få våra fantastiska IT-kvinnor att ta plats, i alla roller, och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Nätverket har vuxit lavinartat och sedan några år tillbaka är #addher Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med över 4600 medlemmar på 17 orter.

Fanny Widman driver podden Fannys förebilder (http://fannysforebilder.se/) där hon intervjuar framgångsrika kvinnor för att prata om utmaningar de mött längs sin karriär, kanske på grund av att de är just kvinnor. Några av de som hon intervjuat är Helene Barnekow, Alice Bah Kuhnke, Mia Törnblom, Amelia Adamo, Gudrun Schyman och Ebba Busch Thor mfl.

På kort tid har hon skapat en kanal där hon nu har tusentals lyssnare där syftet är att kunna ge konkreta tips och inspiration till dig som vill göra karriär. I hennes föreläsning får ni delvis höra vad hon har lärt sig efter att ha intervjuat cirka 60 kvinnor, men också hennes egen story.

Så välkommen att ta del av hennes och andra framgångsrika kvinnors resa!

PROGRAM
16:30 Bubbel, snacks och mingel
17:00 Välkommen hit!
17:15 Fanny pratar om hur det är att vara kvinna i arbetslivet
18.15 Vi bjuder på lättare mat och dryck

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo