#ADDHER - Vattna där det gror!
EVENT
ADDHER

#ADDHER - Vattna där det gror!

"Fokusera på dina styrkor och lev ett lyckligare, mer framgångsrikt och balanserat liv!“

kalendar Tisdag 10 december kl. 17:00 - 20:30, vi bjuder på mat och dryck
kalendar Sogetis lokaler, Järnvägsgatan 14 i Helsingborg

Varmt välkommen till en inspirerande kväll tillsammans med #addher där vi får lära oss om effekten av att fokusera på styrkor istället för att kämpa med att bli bättre på svagheter.

Anna Gamalielsson från Kvadrat, med erfarenhet från IKEA och Ericsson, kommer berättar om effekten av att fokusera på dina styrkor istället för att kämpa för att bli bättre på dina svagheter. Forskning visar att de som i större utsträckning använder sina styrkor är lyckligare, mer självsäkra, har mer energi och vitalitet, upplever mindre stress och har större sannolikhet att nå sina mål! Och det är bara ett axplock av de positiva effekter som man har kunnat mäta.

Anna tar även upp hur du kan använda "styrkespråk" för att nyansera din kommunikation samt hur du kan skapa "styrketeam" i teamet som kompletterar varandra för ökad effektivitet och bättre kvalitet. 

En intressant och givande kväll, eller hur?

Anna Gamalielsson

Agenda
17:00 Välkomstmingel
17:30 Vattna där det gror!
18:30 Mat, dryck och mingel
20.30 Avslutning

Hoppas vi ses!
#addher Skåne

Sedan 2010 har vi bedrivit vårt externa nätverk, med målet att få våra fantastiska IT-kvinnor att ta plats, i alla roller, och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Nätverket har vuxit lavinartat och sedan några år tillbaka är #addher Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med över 4600 medlemmar på 16 orter. 


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo