#addher After Work 
EVENT
ADDHER

#addher After Work 

- med insikter som ritar om kartan

kalendar Onsdag 1 februari kl. 18:00 - 20:00
kalendarMetria, Kungsgatan 67 B (ovanpå Utopia)

Välkommen på en after work som bokstavligen kommer att rita om kartan. Under kvällen kommer vi att berätta mer om hur geografisk information skapar affärsnytta och driver samhällsutveckling. Något du inte vill missa, vi lovar!

Organisationer, myndigheter och företag inom de flesta branscher fattar dagligen små och stora beslut baserade på geodata. Informationen kommer ofta i form av exempelvis karttjänster och bilder från Metria. Användningsområdena för geodata, det vill säga information om platsers egenskaper, är i det närmaste oändliga och skär genom alla verksamhetsområden. 

Metrias vardag består av att skapa, samla in och analysera stora mängder geodata, och presentera detta i digitala tjänster. Vi arbetar med hela kedjan; från att identifiera organisationens behov till att omvandla datan till insikter som leder till smartare, säkrare och grönare beslut. Vi brinner för användarcentrerad design, och utveckling av moderna webb- och mobilapplikationer. Välkommen att mingla med oss, och lyssna på hur geografisk intelligens ger insikter som ritar om kartan! Vi bjuder på snittar och (alkoholfritt) bubbel – och en liten tävling..!

Välkomna!
Presentation av #addher och Metria
Mingel, snittar och bubbel

Välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
Skriv ut E-post