Välkommen på #addher-träff
EVENT
ADDHER

Välkommen på #addher-träff

Dags att ses fysiskt igen!

kalendar Fredag 17 juni kl. 17:00 - 19:00
kalendarDin #addher-ort

På kommande #addher-träff är temat mentorskap och nätverkande! Passa på att vara med och lär känna dina lokala #addher-kompisar!

Under denna #addher-träff får du veta mer om vårt populära mentorskapsinitiativ Match and Go som vi i vårt #addher-nätverk kör tillsammans med vårt systernätverk DataTjej. Just nu pågår den åttonde omgången av Match and Go och till hösten är det dags igen! Vårt mentorskapsinitiativ vänder sig både till dig som vill vara mentor eller adept och under vår träff får du höra mer om vad initiativet gett tidigare deltagare, hur det funkar när man är med, hur urvalsprocessen går till, hur du går tillväga om du är intresserad av att delta.

I ett nätverk är det ju också alltid kul att koppla ihop sig med andra. Så vi passar på att under träffen göra en kombinerad nätverks- och speed dating-övning för att identifiera gemensamma nämnare så att du kan bygga nätverk med dina peers och vässa dina nätverks-skills.

Så välkommen till en energispäckad träff på din #addher-ort med mingel och mys! Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg.​

​Anmäl dig här:


Välj ort *
Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
Skriv ut E-post