#addher-event 
EVENT
ADDHER

#addher-event 

i samarbete med Skylite!

kalendar Torsdag 30 maj kl. 17:00 - 19:00
kalendarSödra Kungsgatan 5A, 972 35 Luleå

Har du 1 års erfarenhet som du har itererat i 10 år?  Tekniken inom Tech går framåt i rasande takt men hänger vi som människor med? Hänger vi som kvinnor med männen? Ges vi och tar vi för oss på samma villkor när det kommer till kompetensutveckling? Och följer din kompetensutveckling med företaget strategiplan om den ändras snabbt? Det kan vara värt det och viktigt att lyfta blicken när det kommer till din utveckling inom Tech!

Detta event hålls hos addher-värdarna Skylite. Kom och nätverka med Luleås IT/Tech-kvinnor och diskutera om din och branschens utveckling och vad vi borde göra för att hänga med. Under kvällen kommer vi få diskutera och mingla över en bit mat. 

Skylite
Skylite är ett familjärt IT-konsultföretag där kompetenser inom en mängd olika områden har samlats. De finns lokalt på tre orter i länet, Luleå, Piteå och Boden. Fokus är att lösa morgondagens IT tillsammans och är en arbetsplats där personlig utveckling, glädje och gemenskap står i centrum.

Skylite levererar komplexa IT-tjänster och produkter på ett enkelt sätt. Med bred kunskap och mängden erfarenhet är Skylite den kompletta IT-partnern. De leder sina kunder hela vägen från idé till en väl fungerande lösning som skapar nytta för bägge parter. Genom att samla konsulter med mångsidiga erfarenheter och kompetenser under ett tak, stöttar de deras kunder genom snabba förändringar och levererar resultat som ger långsiktig nytta.

Det finns max 25 platser till eventet. Vi behöver din anmälan senast 26 maj.
Anmäl om du vill ha kyckling eller avokadosallad, samt ev. specialkost eller allergier.

#addher-värd
#addher vill med konkreta aktiviteter stötta och främja kvinnor i IT-branschen och bidra till att kvinnor tar mer plats, på alla positioner. Synliggör era nyckelpersoner, initiativ och spännande projekt genom att vara värdföretag vid en av våra träffar. Vilka kvinnor (eller män) sticker ut i er verksamhet som extra duktiga eller särskilt inspirerande? ​Kontakta din lokala #addher-driver eller besök sogeti.se/addhervard så samordnar vi eventet tillsammans.

​​​​​​#addher Luleå
#addher är ett nätverk för alla kvinnor i IT-/techbranschen och lanserades 2010 av Sogeti. Nätverket med ca 7000 medlemmar finns nu på 18 orter runt om i Sverige. Målet med #addher är få våra fantastiska IT-/techkvinnor att ta plats, i alla roller och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Sök upp ditt lokala nätverk på LinkedIn.

Program 30 maj
17.00 Info om addher
17:10 Introduktion av Skylite
17:20 Samtal med Mia Fredriksson - ”Hänger vi med i kompetensutvecklingen?”
18:00 Mat, mingel och nätverkande med diskussionsfrågor
19:00 Eventet slutar

Välkommen!


​​​​​​​ANMÄLAN


Jag önskar
Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *