#addher-frukost på DOSPACE i Norrköping
EVENT
ADDHER

#addher-frukost på DOSPACE i Norrköping

kalendar Torsdag 15 december kl. 07:00 - 09:00
kalendarDOSPACE Norrköping, Västgötegatan 7

Alla IT-kvinnor, dags att fira! Torsdag den 15 december mellan 07.00-09.00 bjuder vi in till en härlig julfrukost på DOSPACE Norrköping för att fira den glädjande nyheten att vi byter namn till: #addher Linköping/Norrköping. Detta för att förtydliga att vi även inkluderar Norrköping med omnejd i nätverket vilket ger oss chansen att växa ytterligare och lyfta kvinnor inom IT än mer! Det kommer bjudas på frukost och ni får möjlighet att nätverka med andra kvinnor i branschen. Perfekt att droppa förbi innan jobbet eller varför inte lite distansjobb på morgonen i DOSPACE lokal?

#addher är ett externt nätverk för IT/Techkvinnor. Ca 30% av branschens verksamma är kvinnor. De som är verksamma behöver synas mer, dels för att attrahera fler kvinnor till branschen, dels för att kunna ta plats på alla roller och positioner. #addher är ett av våra konkreta initiativ för att få till en positiv förändring.

#addher lanserades redan 2010 och finns på över 17 orter i Sverige. Vi vill nu utöka nätverket ännu mer och därför förtydliga att vi även inkluderar Norrköping med omnejd i #addher Linköping. Vi byter därför namn till #addher Linköping/Norrköping! Det måste såklart firas och det gör vi med ett frukostevent tillsammans med DOSPACE.

Vi bjuder på frukost och det finns möjlighet att nätverka med andra kvinnor i IT-branschen. Vi finns på plats mellan 07.00-09.00, så droppa in när det passar dig. För att veta hur mycket frukost som behövs, anmäl dig gärna via formuläret nedan:Varmt välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
Skriv ut E-post