Systemintegration och innovation – hur hänger det ihop?
EVENT
ADDHER

Systemintegration och innovation – hur hänger det ihop?

- en frukost med extra allt av #addher och Advania iBiz 

kalendar Torsdag 18 april kl. 07:30 - 09:00
kalendarSogeti, Norra Klaragatan 18, Karolinen

Välkommen på frukost där vi tar dig med på en resa från landsvägar, via räksmörgåsar till systemintegration och innovation! 

Ja, hur i all världen hänger allt det här ihop? Svaret är Liselotte Örtlund. Hon kommer att guida oss och dela med sig av sina bästa tips inom systemintegration, innovation, digitalisering, automatisering och migrering. Och som grädde på moset, eller mjölken i café latten så avrundar hon vår gemytliga frukost med de senaste trenderna från Microsoft. 

Liselotte själv började sin bana i Värmskog där hon startade upp räksmörgås-magneten, sedan blev hon lastbilschaufför och därefter sadlade hon om till dataingenjör. Idag är hon Chief Solution Architect på Advania iBiz i Karlstad, har jobbat med systemintegration sedan 2009 och varit verksam i IT-branschen sedan 2000. I höstas blev hon även framröstad till "Role Model" i #addher awards med följande motivering:

"Liselotte Örtlund är IT-kvinnan som är förebilden framför andra. Med den stora kunskap och erfarenhet hon besitter både utmanar och guidar hon kunder genom sina digitaliseringsresor. Hon är en välkänd talare på nationella branschevent och anses vara en av de främsta specialisterna både lokalt och nationellt. Det kräver mod och förståelse att utmana när man ser att det leder till en bättre leverans. Hon driver inte bara sin egen utveckling utan leder och utmanar även sina kollegor så att de kan växa och briljera. Hon brinner för att vi ska bli fler IT-kvinnor och det visar Liselotte på bästa sätt genom att vara en sann ROLE MODEL!"

EVENTET ÄR FULLBOKAT
Så om du anmäler dig nu, sätter vi upp dig på en väntlista och återkopplar till dig om det blir en ledig plats. 


PROGRAM
07.30 Välkomna, frukosten står dukad
08.00 Kort om Advania iBiz
08.10 Vi kikar på hur systemintegration kan vara en grund för innovation
08.45 Tack för idag!

Välkommen!Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *