#addher-frukost
EVENT
ADDHER

#addher-frukost

i samarbete med Arctic group

Obs! ändrad tid

kalendar Onsdag 8 maj kl. 07:30 - 09:00
kalendar Onsdag 24 april kl. 07:30 - 09:00
kalendarArctic Group, Västra Varvsgatan 31, vån 6 i Luleå

Välkommen till ett addher-event i sammarbete med Arctic group!

Detta event hålls hos addher-värdarna Arctic Group. Vi får ta del av våra värdars karriärresor, hur de vågat ta plats med personligt ansvar och avgörande ögonblick. Under eventet kommer deltagarna även kunna diskutera om kvinnliga inspirationer.

Eventet kommer att bjuda på frukost hos addher-värdarna Arctic Group, möjlighet att nätverka med Luleås IT-kvinnor samt ta del av goda samtal och insikter.

Arctic Group                  
Marie Nilsson är en allkonstnär inom agilt ledarskap och arbetar även som teamledare för affärsområden Value Management Office (VMO) på Arctic Group.

Lana Sirwan Abdulla är sistaårsstudent på Dataingenjör och en av våra Karriärstolar på Arctic Group. Lana är även en av årets topp tio finalister i Female Tech Engineer, ett unikt talangprogram för kvinnliga och icke-binära ingenjörsstudenter.

Arctic Group är ledande experter inom cybersäkerhet och utveckling. Vi har arbetat med cybersäkerhet i ett snabbt växande digitalt landskap i över två decennier och vi fokuserar på områden som är starkt påverkade av digitalisering och genom unik kompetens utvecklar och hjälper vi företag att nå sin fulla potential. På Arctic Group har vi skickliga och erfarna projektledare med bred kompetens och våra team och medarbetare är dedikerade att alltid leverera fulländade projekt, stora som små och skapa värde för våra kunder i varje steg på vägen.


Anmälan
Det finns max 40 platser till frukosten. Vi behöver din anmälan senast 3 maj. Anmäl gärna allergier.

#addher-värd
#addher vill med konkreta aktiviteter stötta och främja kvinnor i IT-branschen och bidra till att kvinnor tar mer plats, på alla positioner. Synliggör era nyckelpersoner, initiativ och spännande projekt genom att vara värdföretag vid en av våra träffar. Vilka kvinnor (eller män) sticker ut i er verksamhet som extra duktiga eller särskilt inspirerande? ​Kontakta din lokala #addher-driver eller besök sogeti.se/addhervard så samordnar vi eventet tillsammans.

​​​​​​#addher Luleå
#addher är ett nätverk för alla kvinnor i IT-/techbranschen och lanserades 2010 av Sogeti. Nätverket med ca 7000 medlemmar finns nu på 18 orter runt om i Sverige. Målet med #addher är få våra fantastiska IT-/techkvinnor att ta plats, i alla roller och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Sök upp ditt lokala nätverk på LinkedIn.
​​​​​​​

PROGRAM
07.30 Addher och Arctic Group hälsar välkommen
08.00 Marie Nilssons karriärresa med modighet och insikter i spetsen
08.15 Diskussion ”vem är din kvinnliga inspiration?”
08.20 Lana Sirwan Abdulla, hur vågar vi kvinnor ta plats och satsa på vår karriär?
08.40 Mingel och nätverkande
09.00 Eventet slutar

Välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *