EVENT
ADDHER

#addher Luleå

Välkommen den 27 april då #addher bjuder in till en Inspirationsfrukost på Hotell Savoy i Luleå.

kalendar Torsdag 27 april kl. 07.30 - 09.30
kalendar Hotell Savoy i Luleå

Välkommen på nätverksträff för #addher den 27:a april kl 07.30! Vi bjuder in alla IT-kvinnor i Norrbotten att delta. På scen välkomnar vi Anna Lundqvist som i år tilldelades utmärkelsen Årets Nyföretagare. Förutom att lyssna på Anna så bjuder vi på frukost och en möjlighet till nätverkande med gamla och nya spännande kontakter.  


Anna kommer att berätta om sin resa, händelser som påverkat henne och varför hon startade eget. Insikter, utmaningar och rädslor. Om arbetsglädje, energi och om att våga.

Anna är i grunden civilingenjör. Hon har jobbat som utvecklare och projektledare och haft flera chefspositioner inom offentlig och privat verksamhet. Anna har startat och drivit en affärsverksamhet för äventyrsutrustning, undervisat civilingenjörer och tagit fram ett nytt ingenjörsutbildningsprogram. Efter 21 år som anställd startade Anna eget.

Anna driver nu företaget Complete Consulting. Inriktningen är effektivt genomförande av projekt och förändringsprocesser, från tanke till handling. Hon utbildar även i konsten att få saker gjorda.
 

Program

 
07:30 Registrering, frukost samt nätverkande

08:30 Inspirationsföreläsning Anna Lundqvist

 

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


todo todo