EVENT
ADDHER

#addher meetup

​Den 7 mars smäller det! Vill du ha fler kvinnor i IT-branschen? Vill du att kvinnorna i branschen tar mer plats i alla roller och positioner? Vill du hjälpa till att visa upp att branschen är full av fantastiska kvinnor? 

kalendar Onsdag 7 mars kl. 15:30 - 19:00
kalendar Sogeti, Teknikdalen, Borlänge


"Äntligen!” #addher – Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen vill inför den internationella kvinnodagen nyttja kraften i nätverket som idag finns på 15 orter. Den 7 mars kopplar vi för första gången ihop alla våra lokala nätverk för att tillsammans fokusera på hur vi kan attrahera fler kvinnor till IT-branschen och får dem som finns i branschen att ta mer plats, i alla roller och positioner. Tillsammans skapar vi magi och gör skillnad!

​Under eventet streamas inspirerande liveföreläsningar för företag och organisationer som vill driva gender balance frågor, men det riktar sig också till individen som vill ta eller ge mer plats. Tillsammans lyfter vi även branschens kvinnor med deras styrkor och kompetens för att ge oss välförtjänt synlighet.

PROGRAM
15.30 - 15:50 Uppsamling
16:00  Välkommen – programmet drar igång
16:05  #addher – därför finns vi!
Therese Sinter, nationell #addher-driver Sverige
16:10  Ta plats och ge plats – med generositet
Mia Törnblom,  författare, föreläsare, utbildare och konsult inom organisations- och teamutveckling
16.30  Artificiell intelligens – Möjlighet eller hot för gender balance?
Andreas Sjöström, Chief Innovation Officer och Chief Technology Officer, Sogeti
17.00 Interaktivt deltagande och mingel

Välkommen att bjuda in vänner och bekanta från IT-branschen, med ett enkelt klick på vidarebefodra så nätverkar vi tillsammans denna eftermiddag. Klicka för anmälan.
Önskar Sogeti Borlänge


todo todo