#addher-träff i Linköping
EVENT
ADDHER

#addher-träff i Linköping

Temat för kvällen är innovation för livet!

kalendar Måndag 8 oktober kl. 17:00 - 20:00
kalendar Creactive Mjärdevi
Teknikringen 7, Linköping

Välkommen på #addher-kväll den 8 oktober för en inspirerande berättelse om innovation för livet! Med ett brinnande intresse för innovation, miljö och människor delar Sogetis strategiska rådgivare, Essy Dahlin, med sig av världens mest fantastiska innovationer, samt sina egna insikter från innovationsarbete.

Innovation är alltid ett hett ämne, och många företag brottas med att allt från att skapa nya affärsmodeller och samarbeta med startups till att skapa en innovativ kultur och förmåga att skala framgångsrika innovationer till produktion.
 
Men innovation handlar om mer än coola gadgets och en bättre kundupplevelse, ibland till och med om liv och död. I hela världen blir vi allt oftare påminda om att vi människor behöver ändra våra vanor för att skapa ett nytt hållbart samhälle. I takt med detta ställs allt högre krav på att företag ska dra sitt strå till stacken, och aldrig förr har Sverige och världen runt omkring oss varit så full av bolag som skapar nya produkter och tjänster kring hållbar utveckling. Essy Dahlin kommer i sin presentation att berätta mer om några av de innovationer som dessa bolag står bakom.
 
Utöver att få höra om innovation för livet kommer vi under kvällen att genomföra innovationsövningar och som vanligt få tillfälle att mingla och umgås.

PROGRAM
17.00  Välkomstbubbel och mingel
17:30  Innovation för livet! Essy Dahlin, Digital Strategy Advisor, Sogeti.
18:00  Innovationsövningar
19:00  Mat, dryck och nätverkande

Varmt välkommen till Creactive i Linköping den 8 oktober kl 17.00!

För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo