#addher x Metaverse
EVENT
ADDHER

#addher x Metaverse

Varmt välkommen till årets första event tillsammans med #addher Stockholm!

kalendar Onsdag 15 februari kl. 17:30 - 19:30
kalendarSogetis kontor, Svetsarvägen 4, 171 41 Solna

#addher är ett av Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT och tech. #addher grundades som ett initiativ av Sogeti redan 2010 och har idag över 7000 medlemmar på 17 orter. #addher har regelbundna lokala träffar och nu är det Stockholms tur att bjuda in.

Temat för detta kvällsevent är den virtuella verkligheten vi kallar Metaverse. Men vad är egentligen ett Metaverse? Är det bara ännu ett buzzword eller finns det verkliga användningsområden? Sogetis egen Henrik Rendahl, med en nationell ledarroll inom Cloud och DevOps, kommer berätta mer om hur Metaverse används redan idag som teknik inom en mängd olika branscher och hur vi kan skapa förutsättningar för att arbeta tillsammans med VR.
 
Ta chansen att få en inblick i det omtalade ämnet Metaverse, inspireras och nätverka med Stockholms IT- kvinnor! Du kommer även ges möjlighet att besöka en virtuell verklighet...
 
Anmäl dig redan nu för att få en plats, sista dag för anmälan är den 8/2 och vi har ett begränsat antal platser. Inga förkunskaper behövs.

Agenda:
17:30 Mingel, mat & dryck
18:00- 18:45 Presentation  
18:45- 19:30 Testa på VR-världen 
19:30 - Kvällen avrundas

Välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
Skriv ut E-post