"Deliver value in an agile seeting" 
EVENT
QUALITY ENGINEERING & TESTING

"Deliver value in an agile setting" 

Välkommen på afterwork med Sogeti’s Quality Engineering & Testing-enhet

kalendar Onsdag 17 januari kl. 17:00 - 20:00
kalendarDowntown Camper by Scandic, Brunkebergstorg 9, 111 51 Stockholm

Under 2023 anordnade Sogeti en Test-Afterwork i maj och i september var det dags för TestExpo Sweden med drygt 350 deltagare. År 2024 rivstartar vi tillsammans med dig och vår expert inom test- och kvalitetssäkring, Eva Holmquist, under en avslappnad afterwork. Så, varmt välkommen till vår tänkvärda afterwork med kvalitet i fokus och temat " Deliver value in an agile setting ".

För att lyckas idag måste människor ta ett gemensamt ansvar för att leverera rätt kvalitet vid rätt tillfälle för att leverera affärsnytta. Det är väldigt viktigt att leverera det värde som användarna letar efter, istället för att leverera något som kanske uppfyller alla krav men inte är användbart. I en agil miljö finns det mekanismer för att göra detta lättare, men också missförstånd av det agila manifestet som gör det svårare.

I den här interaktiva sessionen diskuterar vi hur man levererar värde i en agil miljö och hur man arbetar med testning och kvalitet för att uppnå det.

Frågorna är många och svaren få. Men under denna afterwork svarar Eva Holmquist, som är Subject Matter Expert inom Quality Assurance på Sogeti, på Era frågor kring hur man levererar värde vid agil utveckling, och då kan även svaren bli många.

Vi har ett begränsat antal platser och först till kvarn får mala, så vänta inte, utan anmäld dig redan idag!

Lite hålltider för kvällen:
17.00-17.30 Drop in och Mingel
17.30- 18.00 Presentation av vår expert Eva Holmquist från SogetiLabs
18.00- 20.00 Mingel/ Frågor/ Diskussion med tilltugg och dryckVarmt välkommen!


ANMÄLAN


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *