ÄNTLIGEN #addher igen!
EVENT
ADDHER

ÄNTLIGEN #addher igen!

Innovation för livet!

kalendar Onsdag 19 september kl. 17:00 - 19:00 (Mingel med smårätter från 1630)
kalendar Sandbacka Park i Sandviken ingång från Spångvägen

”Det finns inga kvinnor i IT-branschen…” eller ”De har inte tillräcklig expertis för att...”.  Vi hävdar bestämt motsatsen och tror på konkreta handlingar för att bemöta denna typ av påståenden. Denna kväll har vi nöjet att presentera Essy Dahlin som huvudtalare. Hon kommer att ta oss på en innovationsresa genom livet. Du får göra praktiska övningar, får tips och konkreta exempel att använda i din vardag.

Sedan 2010 har vi bedrivit ett externa nätverk, med målet att få våra fantastiska IT-kvinnor att ta mer plats, i alla roller, och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Nätverket har vuxit lavinartat och sedan några år tillbaka är #addher Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med över 4600 medlemmar på 16 orter.  Sedan början av 2018 har vi inlett ett samarbete med Datatjej som vi berättar mer om.

Vid vår kommande träff hjälps vi tillsammans åt att lyfta fram varandra med #addher, som är ett stående inslag vid våra träffar. På agendan denna gång finns också Innovation för livet!

Innovation är ett av årets hetaste ämnen, och företag brottas med att skapa nya affärsmodeller, samarbeta med start-ups samt skapa en innovativ kultur och förmåga att skala framgångsrika innovationer till produktion.

För många människor kan innovation dock innebära mer än coola gadgets och en bättre kundupplevelse, det kan handla om liv och död. Även i västvärlden blir vi allt mer påminda om att vi behöver ändra våra vanor för att skapa ett nytt hållbart samhälle. I takt med detta ställer kunder allt högre krav på att företag ska dra sitt strå till stacken, och aldrig förr har startup-scenen varit så full av bolag som skapar nya produkter och tjänster kring hållbar utveckling.

Följ med på en inspirerande berättelse om innovation för livet! Med ett brinnande intresse för innovation, miljö och människor tar Sogetis strategiska rådgivare, Essy Dahlin, med dig på en resa till världens mest fantastiska innovationer, samt delar med sig av sina egna erfarenheter från innovationsarbete.

PROGRAM
16:30 Mingel med smårätter
17.00 Vad är #Addher och vad vill vi bidra till?
17.30 Innovation för livet - inspiration och praktiska övningar
19.00 Avslutning med mingel

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


Hej! Dessvärre tvingas vi omplanera detta event till lite längre in på hösten. Hoppas Du har möjighet att delta då!

todo todo