Att leda i en digital förändring
EVENT
ANALYTICS & COGNITIVE

Att leda i en digital förändring

Undvik fallgroparna, upptäck framgångsfaktorerna som snabbar på processen och får förändringen att hålla över tid

kalendar Tisdag 13 november kl 10:00 - 13:00
Vi bjuder på lunch 12:00
kalendar Sogeti, Umestan hus 12, Umeå

När ett företag eller organisation förändrar och utvecklar sin verksamhet, t ex inför nya IT-system behövs nya arbetssätt. Att digitalisera verksamhetsprocesser ställer krav på en förändringsledning som hjälper människor att jobba på nya sätt. Vilka är framgångsfaktorerna för att lyckas med digital förändring och få förändringen att hålla över tid?

Det är svårt att få full effekt av den digitala förändringen. Nya arbetssätt får inte genomslag och långa beslutsprocesser riskerar sänka förtroendet för ledningen. En annan utmaning är att förändringen tar längre tid än vad vi tänkte oss. Vi ger exempel på hur god kommunikation genom hela processen kan bidra till att alla jobbar på samma sätt och där personalen känner sig trygg. Målstyrning och att kontinuerligt mäta effekten av förändringen är ytterligare en framgångsfaktor som leder till en snabbare förändringstakt. Att metodiskt arbeta med ständiga förbättringar ökar möjligheten att få den digital förändringen att hålla över tid.

Peter Jacobsson och Lotta Strömland, två av Sogetis konsulter med erfarenhet av digital förändringsledning är seminarieledare.

Varmt Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen.


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo