Digital Innovation med kunden i fokus!
EVENT
ANALYTICS & COGNITIVE

Digital Innovation med kunden i fokus!

Konkreta exempel på innovation och digital transformation

kalendar Tisdag 16 oktober kl. 10:00 - 13:00
Vi bjuder på lunch 12:00
kalendar Sogeti, Umestan hus 12, Umeå

Innovationsförmåga blir alltmer fokuserat i frågeställningen om vad som väntar bortom digital transformation. Vilka gemensamma karaktärsdrag har digitala ledare och vilka nya affärsmöjligheter öppnar sig just i detta nu? Hur möter du dina kunder i en helt digital kontext och hur kan AI bygga kundlojalitet? Visioner blandas med konkreta tips om hur ni kommer igång.

Sogeti förklarar och ger konkreta exempel på hur innovation och digital transformation kan förändra din verksamhet. Vi visar på hur man kan behålla kunden i fokus och skapa användarvänliga och effektiva lösningar som gynnar både medarbetare, kund och organisation. Kom och lyssna på hur du kan dra nytta av innovation och hjälpa din organisation.

Digitalisering men vad händer sen? - Vad krävs för att bli en vinnare? Den digitala resan har påbörjats av väldigt många men hur gör man i praktiken för att knyta ihop verksamhetsmålen och digital transformation? Vi visar exempel på hur man gjort digitalisering till en del av sin verksamhet och hur man har hittat processer och hjälpmedel som gör att man kan hitta rätt effektmål och rätt verktyg.

Conny Björnehall och Essy Dahlin, två av Sogetis digitala strateger, föreläser och inspirerar.

Välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo