EVENT
DIGITALA KANALER

Digitala kanaler om UX

Bjuder in till 3 spännande lunchträffar

kalendar Träff 3 Validering - Tisdagen den 24 oktober kl. 11:30 - 13:00
kalendar Sogetis Kontor
Kolvägen 15 SUNDSVALL

Sogeti Digitala kanaler bjuder in till en fortsättning på vår serie lunchseminarier där vi tillsammans diskuterar användarupplevelsen, UX.​​

Denna höst blir mer ”hands on” och istället för föreläsningar så kör vi tre mini workshops där vi fokuserar på tre grundstenar som alla kan använda för att skapa bra tjänster och produkter.

Som vanligt bjuder vi både på insikter, diskussioner och lunch.  
​Anmäl dig till det tjedje tillfället idag, separata inbjudningar kommer till varje workshop

Kundresan
En kundresa belyser kundens alla kontakter med en tjänst eller produkt. Den är ett utmärkt verktyg för en organisation att skapa och sprida samsyn på vad som krävs för att få en nöjd kund.  
 
Designsprint - Tisdagen den 3 oktober kl. 11:30 - 13:00
Under en designsprint samlas olika kompetenser för att på ett kort och effektivt sätt omsätta en vision till validerad prototyp. Poängen är att prova olika lösningar utan att det kostar skjortan. 
 
Validering - Tisdagen den 24 oktober kl. 11:30 - 13:00
Validering innebär att stämma av, att få feedback på, hur väl idéer och lösningar fungerar för den tänkta kunden.  Det handlar om att få den informationen  tidigt och återkommande, för att kunna förbättra produkten/tjänsten innan den lanseras.  Validering görs helst på representativa kunder. 
 
​ 

Om Digitala Kanaler Sogeti Sundsvall
Vårt team består av 11 personer med olika bakgrund och kompetensområden. Från kognitionsvetenskap, speldesign, interaktionsdesign till frontend- backend expertis och projektledning. Vår gemensamma uppfattning är att sätta användaren i fokus. Detta är vår största styrka och vad som gör oss till Digitala Kanaler.

Välkommen!


todo todo