Höst-tech-workshop med #addher & Luleå Makerspace
EVENT
ADDHER

Höst-tech-workshop med #addher & Luleå Makerspace

Utmana och upplev vad Luleå Makerspace kan erbjuda

kalendar Onsdag 30 oktober kl. 16:30 - 19:00
kalendar Makerspace, Luleå, Sandviksgatan 20

Välkommen på #addher:s höstiga workshop & tech-mingel! Vi bjuder in till ett mingel som utmanar när vi med ett spelfokus får hjälp att navigera på Luleå Makerspace

Efter förra årets succé-mingel kring tech-trender är vi tillbaka. Under kvällen får vi möjlighet att nätverka med andra kvinnor i IT- branschen, tilltugg och dryck, samt ta del av den teknik som Luleå Makerspace rymmer. 

I spacet kommer vi börja med minglet med tilltugg för att sedan övergå till vår workshop med fokus på olika former av vad gameification och spel kan innebära.

Spel är inte bara tankenötter i telefonen som kan ge oss en paus utan kan även användas för att motivera, så väl i arbetslivet som i det privata. I Makerspacet får vi testa olika former av tekniker kring spel, och diskutera vad det är för mekanismer som engagerar oss! Vi kommer även få lyssna på när Nike och Karolina från Star Stable berätta om hur det är att jobba med just spel.   

Glöm inte att bjuda med alla dina kvinnliga kollegor inom IT-branschen och anmäl er senast den torsdag den 24/10 - Begränsat antal platser! 

PROGRAM
16:30 Välkomna! Mingel och tilltugg
16.45 Sogeti och Luleå Makerspace presenterar
17:00 Workshopen börjar!
18.30 Avslutning med fortsatt mingel för den som vill

Vi ses den 30 oktober!


By submitting this form I agree that my personal data is managed according to our data privacy policy *
todo todo