Hur påverkar du? Hur påverkas du?
EVENT
ADDHER

Hur påverkar du? Hur påverkas du?

Makten och retoriken är temat för nästa #addher-event

kalendar Frukostseminarium torsdagen den 7. mars kl. 8:00-9:30
kalendar Restaurang Pinchos, Alströmergatan 20, Stockholm (t-bana Fridhemsplan)

#Addher och Compello är glada att få bjuda in till en inspirerande morgonföreläsning med två grymma retorikproffs från Retorikakademien.

Inom IT- och telekombranschen i Sverige ligger andelen kvinnor på 29%.  Samma siffra gäller även för andelen kvinnliga chefer, medan titeln VD bara innehas av 15% kvinnor (ITOT, 2017).
Statistiken talar sitt tydliga språk. Och det är dags för oss att göra detsamma. Hur påverkar du? Hur påverkas du? I en interaktiv föreläsning arbetar vi med kroppsspråk, ordval och den där platsen – vem tar den? Hur tar man plats – i ord, kropp och handling? Vi talar om modet att ta plats, att nå ut, att sätta gränser, ordval som förminskar eller förstärker, kroppsspråk och styrka. Räkna med en hel del ”ahaaa”, ”ja, preciiiis” och ”hahaha!

Agenda
8:00 Frukost serveras
8.30 Intro av Camilla Bakjord & Cecilia Melin, Compello. Våra bästa tips för att öka andelen kvinnor inom tech utlovas! 💡
8.45 Interaktiv föreläsning om makten & retoriken. Anne-Marie Strandberg & Inez Victor, Retorikakademien.

Om värdföretaget Compello: Även små- och mellanstora företag kan göra skillnad, 2018 kammade Compello hem Norges största jämställdhetspris för företag, ODA Award. 

För att komma dit har företaget genomfört en rad olika förändringar, både vad gäller rekrytering och kommunikation. Compello har idag kvinnor på alla avdelningar och på alla nivåer i bolaget. Företaget pratar gärna med andra företag och organisationer om just vikten av mångfald, de värden som mångfald för med sig, och att systematiskt arbete över tid verkligen gör skillnad.  
Till vardags jobbar Compello med att hjälpa företag att automatisera och digitalisera. Compello utvecklar och levererar molnlösningar inom fakturahantering, EDI och e-faktura. Läs mer på www.compello.com/sv 

Förbered dig inför internationella kvinnodagen – anmäl dig nu, och ta gärna med en kvinnlig kollega! 

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen nedan.


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo