JÄMSTÄLLDHET I ARBETSLIVET
EVENT
ADDHER

JÄMSTÄLLDHET I ARBETSLIVET

Poddstjärnan Fanny Widman gästar addher i Luleå - Eventet är fullt! 

kalendar Onsdag 19 februari kl. 07:30 - 09:00
kalendar Quality Hotel, Storgatan 17

Fanny Widman har många år jobbat med försäljning och började tidigt reflektera över hur hon togs på mindre allvar än sina manliga kollegor. Detta gjorde henne frustrerad och hon började fundera på om detta händer kvinnor som per definition har lyckats. Och om det gör det, hur tacklar de i sådana fall det? Fanny bestämde sig för att göra något konkret utav en utmaning som många kvinnor möter idag och startade podden Fannys Förebilder där hon intervjuar framgångsrika kvinnor som svarar på hennes frågor.

Idag har Fanny Widman intervjuat ett stort antal kvinnor, allt ifrån entreprenörer till Ebba Busch Thor, Annie Lööf, Amelia Adamo, Hélène Barnekow, Anna Kindberg Batra, Gudrun Schyman och många fler. Alla kvinnor hon intervjuar vittnar om samma känsla som Fanny själv känt, och sedan hon startade podden är det även många lyssnare som hört av sig till henne och vittnar om samma sak. Därför har hon nu utvidgat sin plattform till att vara ute och föreläsa om vad hon lärt sig genom de intervjuer hon gjort.
 
Fanny Widman har tillsammans med Stina Wollter tilldelats årets Q80-priset. Q80-priset tilldelas en person som har varit god förebild, banat väg för kvinnor, visat mod, nyfikenhet och generositet samt bidraget till förändring mot ett mer jämställt och jämlikt arbetsliv.

Eventet är nu fullt, vid anmälan får du en reservplats och vi hör av oss om en plats blir ledig. 

AGENDA
7.30 Vi bjuds på frukost 
7.45 Välkomna
7.50 - 8.40 Fanny Widman delar med sig sina erfarenheter om jämställdhet
8.40 - 9.00 Avslutande mingel   
9.00 #addher – tack för denna gång!

Välkommen!
önskar Sogeti


By submitting this form I agree that my personal data is managed according to our data privacy policy *
todo todo