Machine Learning Explainability: Hands-on workshop
EVENT
ANALYTICS & COGNITIVE

Machine Learning Explainability: Hands-on workshop

− träna och testa AI-modeller

kalendar Torsdag 6 oktober kl. 16:00 - 18:00
kalendarDigitalt

Som fortsättning på vårens övningar på Kaggle kommer vi hålla en hands-on workshop.  Workshopen baseras på Kaggle kursen- Machine Learning Explainability. Här ges tillfälle att träna och testa AI-modeller för att sedan diskutera resultaten av olika yttre test för att undersöka modellen.

Du kommer få lära dig om och diskutera kring begrepp om metoder att utvärdera AI-modeller, utan att nödvändigtvis veta hur modellen är uppbyggd, utan mer som ett stresstest. Hur hanterar modellen olika scenarier av testdata som appliceras på den. Vi kommer att studera fria variablers relevans, elasticitetsanalys samt påverkansanalys. 

Är du t.ex. affärsutvecklare eller teamchef och vill ha lite mer hands-on erfarenhet? Då är detta ett perfekt tillfälle, för övningarna kräver ingen tidigare erfarenhet av AI-tekniker eller programmering. Vi ser gärna att vi får en grupp med blandning av olika roller och bakgrunder, för att få en så bra diskussion som möjligt.  

Workshopen hålls på antingen svenska eller engelska. Mötet hålls via Teams och separat kallelse kommer efter anmälan via detta formulär. Vi kommer att i både helgrupp och smågrupper, därför är antalet platser begränsat till max 24 personer. Så, först till kvarn!  


​Välkomna
 
Jakob Wall, Bengt Holm, Petter Lindgren, Karin Björnvall


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
Skriv ut E-post