Metverse, AI eller syntetsisk data? 
EVENT
ADDHER

Metverse, AI eller syntetsisk data? 

Välkommen på #addher nätverkslunch och brainstorming

kalendar Torsdag 2 mars kl. 11:30 - 13:30
kalendarSogetis kontor, Nordenskiöldsgatan 8, Malmö

Sedan 2010 har vi bedrivit vårt externa nätverk, med målet att få våra fantastiska IT-kvinnor att ta plats, i alla roller, och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Nätverket har vuxit lavinartat och sedan några år tillbaka är #addher ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-/techbranschen. Nu är det dags för årets första nätverkslunch. Välkommen!

Under lunchen vill vi passa på, att ta reda på vad ni vill se för ämnen på agendan, under kommande träffar under 2023. Vill ni veta mer om Metverse, få reda på det senaste inom Quality Engineering & Testing, undersöka möjligheterna med syntetisk data, höra mer om den fortsatta hypen kring AI eller något helt annat? Eller ska vi kraftsamla tillsammans i hur vi får fler kvinnor till branschen? Alla önskemål är välkomna och det är bara fantasin som sätter gränser. 

Vi ses på en avspänd lunch, bollar idéer och nätverkar. Vänligen OSA senast måndagen den 27/2 och glöm inte att anmäla eventuella matallergier.

Vid frågor, tveka inte att kontakta vår nya #addher-driver, Jacqueline Liljedahl, på jacqueline.liljedahl@sogeti.se eller 076-133 27 59.

PROGRAM
11:30 Mingel 
12.00 Lunchen serveras

Välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
Skriv ut E-post