"Organisationskonsultens guldkorn"
EVENT
ADDHER

"Organisationskonsultens guldkorn"

en inspirerande addher-frukost

kalendar Torsdag 8 juni kl. 07:00 - 08:30
kalendarBest Western Savoy, Storgatan 59, Luleå

Välkommen till en inspirerande Addher-frukost med temat "Organisationskonsultens guldkorn"

Vi gästas av Cecilia Hjelte från Ericsson & Hjelte i Luleå där hon kommer berätta om den modell som hon kanske haft mest nytta av med sina kunder och i sitt eget liv. Du kommer lära känna din hjärna för att förstå dig själv och andra bättre. Ett föredrag du inte vill missa!

Frukosten kommer att bjuda på Savoys frukostbuffé och möjlighet att nätverka med Luleås IT-kvinnor, och samtidigt ta del av funderingar, goda samtal och insikter.

Ericson & Hjälte jobbar i hela Sverige, men hjärtat bultar lite exra för Norrbotten. De hjälper organisationer, grupper samt ledare och medarbetare med stöttning och guidning inom förändring, utveckling, kommunikation och sammarbete.

Det finns max 40 platser till frukosten, så det är först till kvarn som gäller. ​​​​​​​Vi behöver din anmälan senast 1 juni.

Välkommen till en inpirerande frukost!
​​​​​​​

​​​​​​#addher Luleå
#AddHer är ett nätverk för alla kvinnor i IT-/techbranschen och lanserades 2010 av Sogeti. Nätverket med ca 7000 medlemmar finns nu på 18 orter runt om i Sverige. Målet med #AddHer är få våra fantastiska IT-/techkvinnor att ta plats, i alla roller och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Sök upp ditt lokala nätverk på LinkedIn.

Program
07.15 Drop-in (Mingel)
07.30 Föreläsning "Organisationskonsultens guldkorn"
08.30 Avslutning

Välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *