<b>RPA - föredrag och frågestund</b>
EVENT
ANALYTICS & COGNITIVE

RPA - föredrag och frågestund

kalendar Tisdag 26 november kl. 12:00 - 12:45
kalendar Online föredrag & frågestund

Med dagens teknik är det möjligt att snabbt automatisera repetitiva och tidskrävande uppgifter. Kom till vår Online föredrag & frågestund så visar vi dig hur du kan börja din RPA-resa.

Jobbar du inom HR, ekonomi, kundhantering, inköp eller andra typer av verksamheter med mycket manuella och repetitiva uppgifter? Undrar du hur mycket tid, energi och även pengar som er verksamhet kan frigöra med hjälp av RPA?

Vi kommer diskutera (baserat på riktiga exempel) hur vi automatiserat repetitiva uppgifter hos ett par olika organisationer. Vilka problem står organisationer vanligtvis inför och vad behöver vi göra innan vi ens kan börja utveckla roboten? Syftet är att ni ska förstå vilken typ av processer som är bäst att automatisera, så att vi därefter kan hjälpa er ta fram en RPA-roadmap och RPA-lösningar.

Vår online föredrag & frågestund och efterföljande individuellt möte med er erbjuds kostnadsfritt. Använd formuläret nedan för att anmäla intresse.

Därefter kan vi hjälpa er att utveckla en mindre robot på 1-2 av era processer – för att visa hur mycket ni kan tjäna på att använda robotar i er verksamhet.

Agenda

  • Vi delar med oss av vår erfarenhet av RPA utifrån tre perspektiv: (1) Allmäna tips och tricks, (2) Processer - vad behöver du ha i åtanke gällande era processer innan, under och efter RPA-implementeringen?, (3) Tekniken - en av våra experter hjälper er förstå vad som är möjligt med dagens RPA-teknik
  • Du har möjlighet att ställa frågor både innan och under vår virtuella frågestund
  • Som en del av vår fortsatta satsning på RPA bokar vi gärna in ett möte med dig och din organisation för att identifiera vilka av era processer som har bäst automatiseringspotential. Ni registrerar intresse via formuläret nedan.

Länk till vår online frågestund skickas ut i god tid innan eventet. Frågestunden äger rum under lunchtid, så luta dig tillbaka med matlådan och låt oss vara dina virtuella lunchvärdar.

Välkommen!


För anmälan: *
Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sogetis data privacy policy *
todo todo