EVENT
DIGITALA KANALER

Sogeti Inspiration Day

En resa in i framtidens digitala värld!

kalendar Torsdag 23 november kl. 15:00 - 21:00
kalendar Järnvägsrestaurangen på Liseberg, ingång via huvudentrén

Hoppa på tåget tillsammans med oss på Sogeti, där vi tar med dig på en inspirerande resa in i framtidens digitala värld.

Vi lyser upp denna vardag med att blicka framåt kring ämnet "Digital Innovation" - Vad kännertecknar dem som lyckas? Hur har andra gjort? Hur börjar man?

Tillsammans med er och andra intressanta företag i regionen får vi ta del av inspirerande föreläsningar samt möjligheten att utbyta tankar och idéer kring ämnet. Resan förgylls även med god mat, trevligt umgänge och magiska inslag.

Missa inte att boka plats på detta tåg som bjuder på både nytta och nöje.

Agenda

15.00 Mingel, dryck och tilltugg
15.30 Välkommen in i framtidens digitala värld
16.00 Skapa innovativa, riktade tjänster och produkter för en uppkopplad generation
16.30 Kaffe/te paus
16.50 Accelerera innovation med kognitiva tjänster i molnet
17.10 Utvecklande affärer med innovation som drivkraft
18.00 Middag med magiska inslag

Innehåll föreläsning

  • Skapa innovativa, riktade tjänster och produkter för en uppkopplad generation - Är ditt företag positionerat för att tillhandahålla innovativa, riktade tjänster till en uppkopplad generation under hela kundens livscykel? Automotive är en av de branscher som har kommit långt i att anpassa sin affärsmodell efter en uppkopplad omvärld och i denna session kommer vi att styra er ner för vägen till digital transformation. Hur kan du dra fördel av en ständigt föränderlig marknad och samtidigt utveckla konsumentbeteenden? Vi ger konkreta tips på hur du sätter dina kunder i centrum för allt du gör och vid varje beröringspunkt under hela kundens livcykel. (Detta föredrag hålls på engelska).

  • Parag Dhabe har 20 års erfarenhet av ledande produktuveckling i globala industrier, är Capgeminigruppens expert inom Product & Engineering Services och en erkänd innovatör inom Automotive.

  • Accelerera din innovation med kognitiva tjänster i molnet - Att molnet ger oss möjligheter att snabbt skapa ny, eller utöka befintliga, applikation- och innovationsplattformar är allmänt känt. Men för att verkligen få fart på sin innovation krävs oftast mer än servrar och nya sätt att distribuera sina applikationer. Det hetaste området idag är kognitiva tjänster som baserat på AI skapar helt nya möjligheter för innovation.
     
    Carl-Johan Tiréus är vår molnexpert och han kommer berätta om hur man med hjälp av kognitiva tjänster i molnet kan accelerera sin innovationsresa.

  • Utvecklande affärer med innovation som drivkraft - Innovationsförmåga blir alltmer fokuserat i frågeställningen om vad som väntar bortom digital transformation. Vilka gemensamma karaktärsdrag har digitala ledare och vilka nya affärsmöjligheter öppnar sig just i detta nu? Hur möter du dina kunder i en helt digital kontext och hur kan du använda AI för att bygga kundlojalitet? I denna session tar vi avstamp i framtidsperspektiv och tar oss in i okända farvatten. Visioner blandas med konkreta tips om hur ni kommer igång.

    Anna-Lena Olsson är grundare av innovationsbyrån Ignation och brinner för att förändra och förbättra sin omvärld med ny teknik. Efter många år med en rad olika roller inom IT och teknik fokuserar hon nu tillsammans med Ignation på att göra verksamheter unika genom banbrytande innovation. Andreas Sjöström är Vice President och CTO på Sogeti Sverige, och är en internationellt erkänd och inspirerande visionär.

Välkommen på en oförglömlig resa!


todo todo