EVENT
DIGITALA KANALER

Sogeti inspirationsdag - digital innovation

kalendar Onsdag 9 maj kl. 08:00 - 12:00
kalendar Uppsala Konsert & Kongress, Sal C

Välkommen till en inspirerande resa som startar i digitaliseringens drivkrafter, genom kaotisk innovation till artificiell intelligens och de potentiella etiska dilemman som detta kan medföra.

Agenda
08:00 Frukost och mingel
09:00 Innovationsprocessen
Hur fungerar den och hur lyckas du? Essy Dahlin om att skapa en innovativ kultur och konkreta exempel för hur du ska gå tillväga.
10:00 Arbeta med start-ups
Dra nytta av den livfulla och dynamiska start-up scenen. Marley Kaplan ger konkreta exempel och tips hur du arbetar på ett strukturerat sätt med startups (på engelska).
11:00 Artificiell intelligens
Var är vi idag och vart är vi på väg? Andreas Sjöström guidar oss igenom både vad som är möjligt att åstadkomma redan idag och inspirerande inslag om vart vi är på väg!


Essy Dahlin är en passionerad innovativ entreprenör och Sogetis digitalstrateg.
Marley Kaplan jobbar med innovation & digital strategi. Brinner för teknik och dess inverkan på mänsklig kommunikation, konsumentbeteende och de nya affärsmodeller detta skapar.
Andreas Sjöström är CTO och Vice President, Digital, på Sogeti Sverige. Han är en internationellt erkänd trendspanare och strategisk rådgivare in digital transformation och innovation.

Varmt välkommen till en inspirerade upplevelse!


todo todo