EVENT
DIGITALA KANALER

Sogeti IT-PUB

Helsingborgs Digitala resa & Träna rätt!

kalendar Onsdag 21 mars kl. 17:00 - 21:00
Vi bjuder på dryck & mingelmat!
kalendar Oxhallen, Bredgatan 25, ingång Helsingborgs Bryggeri

Sogeti Skåne bjuder in till en av våra uppskattade IT-pubar för dig och dina branchkollegor. På föreläsnings-menyn finns Helsingborgs Digitaliseringsdirektör samt prisbelönt PT som berättar hur du håller dig i trim. Du har även möjlighet att vinna ett av fem par fina hörlurar!

Helsingborgsstads Digitala resa
Martin Güll, Helsingborgsstads Digitaliseringsdirektör, tar er med på en resa kring vad Helsingborgstad har för planer för sina medborgare. Hur tänker Helsingborg kring AI, chatbotar mm. Staden har många spännande saker på gång, detta vill ni inte missa!

Träna rätt och bli IT världens Zlatan!
Hur kan man applicera träningstänket till kontorsmänniskor? Att vara högpresterande i ett stillasittande yrke ställer högre krav än vad man tror. Personer med en yrkestalang inom programmering eller projektledning är likt Zlatan i fotboll inte värt något om man inte sköter fysik, kost och återhämtning.

Presentatör Martin Bach, prisbelönt PT, med träningserfarenhet från bl a FC Rosengårds damer i Allsvenskan, fotbollsspelare, ishockeyspelare, judo, segling, cykling och golf med vinster inom VM, EM, NM och SM i sina idrotter.

Fråga våra experter
Under kvällen finns en skara Sogetiare på plats. De är alla #taggade med sin unika kompetens, för er skull. Hugg tag i dem, diskutera och ställ frågor.

Kvällens program
17.00 - Drop in, registrering & mingel 
18.00 - Martin Güll - Helsingborg och den digitala resan
19.00 - Deliciös mingelmat dukas upp
20.00 - Martin Bach - Prisbelönt PT Träna rätt!
20.30 - Utlottning – Vinn fina priser
21.00 - Vi tackar för oss och avrundar kvällen

Tillställningen är kostnadsfri men guld värd!

Välkommen!
önskar Sogeti


todo todo