SOGETI IT-PUB
EVENT
FUN

SOGETI IT-PUB

AI, O365 & RPA

kalendar Onsdag 26 februari kl. 17:00 - 21:00
kalendar Restaurang Cinco

Sogeti Umeå vill bjuda in dig till en IT-pub. Kom och träffa nya och gamla vänner samtidigt som du låter dig inspireras kring ämnena AI, Office 365 och RPA.

Under tre korta dragningar vill vi ge dig en inblick i hur du kan använda dessa områden 

Måste jag jobba till helgen? Hur kan AI hjälpa planering i intensivvården?
Anestesi och intensivvård är ett högteknologiskt område där mängder av data skickas från bland annat medicinteknisk utrustning och lagras i elektroniska journalsystem. På Region Västerbotten har det nu startats ett initiativ att med hjälp av AI & Machine Learning, nyttja dessa data med målsättning att ge en ökad kvalitet och nytta för såväl patienter och personal. Ett område som är prioriterat är prediktion av vårdtid för patienter på NUS intensivvårdsavdelning.
 
Office 365 user adoption - avgörande för att lyckas
Det är enkelt att beräkna avkastning för investeringar vad gällande att producera och sälja fysiska produkter. Men hur gör man när ”produkten” handlar om kunskap, bättre samarbete och produktivitet för de anställda? ​Många företag investerar stora summor i den tekniska flytten till molnet. User adoption i sin tur bidrar till få ut det mesta av licenserna och verktygen. Hur kan man se till att investeringar som görs i user adoption betalar tillbaka? Hur beräknar man avkastning i Office 365 och särskilt när det gäller Teams?
 
Att lyckas med RPA: från implementering och uppskalning till Intelligent Automation
Det pratas mycket om RPA, eller Robotic Process Automation, som ett sätt att frigöra tid för anställda att lägga på mer värdeskapande uppgifter genom att flytta tidskrävande, repetitiva processer till en robot. Men vad är det egentligen, och hur börjar man? Och framför allt, hur implementerar man ett framgångsrikt RPA-initiativ i sin verksamhet?  Vi går igenom grunderna i RPA och delar med oss av våra erfarenheter kring hur man lyckas införa RPA i en organisation, vad man ska undvika och hur man skalar upp RPA till Intelligent Automation.

Vi bjuder på dryck och god mat.

KVÄLLENS PROGRAM
17.00  Mingel
17:30  Föreläsningar & mat
ca 19.45   Fortsatt mingel

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo