EVENT
ADDHER

Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen expanderar och lanseras i Västerås

Hurra! Den 23 maj inviger vi nätverket #Addher i Västerås med buller och bång. Vi hoppas att du vill vara med!

kalendar Onsdag 23 maj kl. 16:00 - 19:00
kalendar Västerås Slott

Sedan 2010 har vi bedrivit #Addher (tidigare winIT) med målet att få Sveriges fantastiska IT-kvinnor att ta plats, i alla roller och positioner. Vi vill också synliggöra IT-kvinnor och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Nätverket har vuxit lavinartat och är sedan några år tillbaka Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med över 4500 medlemmar på 15 orter. Nu kommer nätverket till Västerås!

På scenen kommer två av Sveriges mest inspirerande och energisprutande kvinnor att ta plats; 

Mia Törnblom, författare, föreläsare, utbildare och konsult inom organisations- och teamutveckling. Mias föreläsningar och best sellers fortsätter år efter år att inspirera på tema självkänsla och personligt ledarskap, med målet att du blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.

Vi kommer också inspireras av Therese Sinter, finalist i den nationella tävlingen Sveriges mest inspirerande medarbetare, tillika passionerad nationell driver för #Addher och marknads- och kommunikationsdirektör på Sogeti. Hon ger konkreta råd och tips på tema ”Ta plats” både för hur du själv tar mer plats men också hur du stöttar andra.

Evenemanget är kostnadsfritt, så också allt deltagande i nätverket. Vi hoppas att du vill fira lanseringen med oss och bli en aktiv medlem i #Addher Västerås.

Agenda
16.00                  Välkomstmingel med bubbel
16.20                  #Addher – vad är det?
                             Anneli Rissanen, #Addher-driver Västerås
16:30                  Ta plats – så gör jag Therese Sinter
17.10                  Ta plats med självkänsla Mia Törnblom
17.50                  Nätverksmingel med lättare förtäring
19:00

Varmt välkommen!
PS Läs mer om nätverket på www.sogeti.se/addher och be redan nu att få vara med i gruppen #Addher Västerås på Facebook, där vi kommunicerar mellan våra fysiska nätverksträffar.


todo todo