alt-text
DIGITAL ASSURANCE & TESTING

Vägen till effektivare test - Helsingborg

Helsingborg

kalendar Tisdag 12 Maj kl 07.30 - 09.00
Frukost & Registrering 07.30 - 08.00                
kalendarSogeti Helsingborg, Järnvägsgatan 14

Hur ska vi gå till väga för att komma vidare i utvecklingen av testverksamheten? Hur kan vi öka effektiviteten på vårt kvalitetsarbete?      

Känner du igen dig?  Kom och Lyssna på en av Sogetis testarkitekter prata om en enkelt modell bestående av tre viktiga faktorer som är bra att tänka på för att komma vidare i test och kvalitetssäkring.

Varför?

Kraven på test och kvalitet ökar kontinuerligt inom allt mer komplexa IT-Fokuserade verksamheter. Detta ställer höga krav på kompetens och drivkraft hos testorganisationerna och det kan vara svårt att utvecklas i takt med det ökade behovet. Vi på Sogeti är ute och pratar med hundratals kundbolag årligen kring dessa frågeställningar och känner väl till marknadsproblematiken. 

Vad ska man tänka på och vilka investeringar behöver man beakta?

Inom många organisationer begränsas test av faktorer som kan vara svåra att adressera i utvecklingen av verksamheten. Utbildningar inom test och testledning är oftast generella och inte helt anpassade efter er specifika verksamhet och era individer. Med fokus på rätt åtgärder kan ni själva skapa en strukturerad testprocess efter era egna förutsättningar. 


Vad kan detta ge mig?

Vi erbjuder er en möjlighet att komma och lyssna på ett seminarium med en av Sogetis seniora testarkitekter med mångårig erfarenhet av förändringsledning inom test och kvalitetssäkring. Under seminariet kommer vår testarkitekt förmedla sina kunskaper samt insikt i vilka faktorer som främst är värda att beakta och hur ni själva kan utveckla er verksamhet utefter era egna förutsättningar.


Frukostseminariet med föreläsare & frukost är gratis!

Enda haken är att du måste anmäla dig innan fredagen den 8.e maj.

Bjud gärna med en branschkollega, ju fler desto trevligare!

Agenda
•  Registrering & Frukost 07:30 - 08:00
•  Föreläsning / Dialog 08:00 - 08:45
•  Frågestund 08:45 - 09:00

Välkommen!
För mer information kontakta Gunnar Nordström, 072-715 35 49


todo todo