alt-text

Business intelligence, Gävle

Nyhets- och trendspaning

kalendar Onsdag 20 Maj kl 10.30 - 12.30 (vi avslutar med gemensam lunch kl 11.30)
kalendarClarion Hotel Winn N Slottsgatan 9 Gävle

Att ständigt fortsätta utvecklas i snabb takt och ta vara på ny smart teknik är en utmaning för de flesta företag och organisationer. Genom att nyttja den data som finns tillgänglig kommer du långt. Med Business Intelligence-lösningar (BI) och dataanalyser kan du hitta nya affärsmöjligheter för din verksamhet samt optimera redan implementerade affärsprocesser.

Denna resa brukar börja med spridda Excelblad men visionen om den data-drivna organisationen är idag fullt realiserbar där data alltid finns till hands för att stödja beslutsfattare.
Sogeti bjuder nu in till ett seminarium som fokuserar på vad som är på gång inom BI idag som exempelvis Big Data, mobilitet, in-memory-analyser och nya typer av visualiseringar. Seminariet riktar sig både till dig som jobbar som beslutsfattare med fokus på uppföljning och styrning och till dig som jobbar mer operationellt med dataanalyser.

Vi avslutar seminariet med gemensam lunch och möjlighet till vidare diskussioner och frågor.

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan. Sista anmälningsdag 12/5. Kontaktperson: Ulrika Mårtén tel 070-2618561


todo todo