TMAP-utbildning
EVENT
QUALITY ENGINEERING & TESTING

TMAP-utbildning

Kvalitet för tvärfunktionella team

kalendar Onsdag 20 september kl. 09:00 - Torsdag 21 september kl. 16:30
Samt onsdag 4 oktober, kl. 09:00-16:30
kalendarSogeti, Klubbhusgatan 13 i Jönköping

Många företag och organisationer arbetar idag på ett agilt sätt och därför oftast i tvärfunktionella team. Detta kan tyckas vara en trivial förändring, men i verkligheten innebär det att alla medlemmar i teamet behöver nya färdigheter och förmågor inom test och kvalitetssäkring

I dagens IT-värld förväntas tvärfunktionella team leverera affärsvärde med rätt kvalitet i snabb takt. TMAP® stödjer detta nya sätt att arbeta mot inbyggd kvalitet som går utöver bara testning. Vi erbjuder er utbildning som ger er nödvändiga kunskaper och färdigheter som är viktiga för att bygga kvalitet i  IT-system och få förtroende för att det eftersträvade affärsvärdet kan uppnås .

Målgrupp
Alla personer som arbetar i eller med högpresterande IT-leveransteam (som DevOps och Scrum). Relevanta roller inkluderar affärsanalytiker, produktägare, utvecklare, driftpersonal, kvalitetsingenjörer, testare, användare, scrum mastare, agila coacher, etc.  Grundläggande kunskaper om informationsteknik, arbete i team och ett agilt arbetssätt krävs.

Examen
Provet tillhandahålls av den oberoende provleverantören iSQI och du som deltagare får en kupong för tentamen som du kan schemalägga när det passar sig. Utbildningen hålls på svenska, examen och material är på engelska.

Kostnad
14 995 SEK (exkl moms) per person inklusive certifiering, fika och lunch.

Mer information och innehåll hittar du här.

Välkommen till en givande utbildning!

Sogeti Jönköping


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *