Utvecklarkväll
EVENT
DIGITAL

Utvecklarkväll

Office 365/SharePoint

kalendar Onsdag 11 Maj kl. 17.00 - 20.00
Vi öppnar dörrarna för mingel 17.00 innan seminarierna börjar 17.30
kalendarSogetis Västeråskontor, Kopparbergsvägen 6

Nu är det dags igen för utvecklarkväll på Sogeti i Västerås. Nätverka och utbyt erfarenheter med andra utvecklare inom .Net, Office365 och SharePoint. Vi står för lokal, några riktigt intressanta dragningar, mat och dryck. Under kvällen får vi bl a höra om Xamarin vs. React Native och hur du bäst använder Office365 Groups. 
 
Förra gången vi sågs, i februari, blev det fullbokat med 45 personer på plats så anmäl dig i tid! 
 

Agenda:
Kunden har inte rätt
Jan inleder kvällen med att slänga ut att vi ska börja jobba tvärtom. Vi ska sluta göra som kunden säger och istället bli bättre på att utmana och tillsammans ställa frågan: vad ska användaren egentligen ha det här till? Du får konkreta tips som gör din beställare till hjälte.
Jan Stenwall, digital strateg

X-platform –beyond the dark side of the moon
Alla pratar om det men vad är ’cross plattform’ och hur fungerar det på riktigt? Jonas går igenom Nativ och X.platform (och de huvudsakliga strömningarna), följt av en närmare titt på huvudutmanarna Microsofts Xamarin och Facebooks React Native med övergripande inblick och faktiska exempel. Jonas kommer även berätta om när cross plattform appar tillsammans med SharePoint kan vara en bra lösning. 
Jonas Hultenius, utvecklare 

Office 365 Groups
För nåt år sedan lanserades Office 365 Groups. Är detta döden för Team Sites funderade vi då. Nu vet vi. Fredrik berättar varför det är det, men ändå inte, om Groups anatomi och vad som finns i Microsofts roadmap för Groups. Vi kommer även att visa på spännande programmerbarhet mot Groups genom en Connector. 
Fredrik Thorild, arkitekt

 

Välkommen!


todo todo