VÄLKOMMEN PÅ IT-STUDENTPUB!
EVENT
FUN

VÄLKOMMEN PÅ IT-STUDENTPUB!

 Nyfiken på ett av Sveriges största IT-konsultföretag?

kalendar Torsdag 18 april kl. 17:30 - 21:30
kalendarSogeti, Norra Klaragatan 18, Karolinen

Hjärtligt välkommen till vår studentpub där du får möjlighet att mingla tillsammans med oss och få en inblick i hur det är att arbeta som konsult i IT-branschen. Se denna kväll som en chans att få göra något trevligt tillsammans med dina studiekamrater och inte minst kunna ställa alla frågor som du kan tänkas ha till konsulterna här på Sogeti.

Vi bjuder på tacos, dryck och ett såklart mycket inspirerande sällskap.
Men det är inte allt! Kvällen kommer att vara fylld med underhållande aktiviteter där du har chansen att visa dina talanger och kanske till och med vinna spännande priser. Utmana dina vänner i en intensiv match i rundpingis, koda dig till toppen i vår kodtävling, knäck våra high scores i Mario Party, eller spela schack som du aldrig spelat det förut i vår schackturnering.

Vår pub vänder sig till alla IT-studenter, så ta gärna med dig en kompis eller två som också läser IT. Ju fler vi blir desto roligare kommer vi att ha!ANMÄLAN ÄR TYVÄRR STÄNGD, välkommen åter en annan gång!
Våra studentpubsansvariga Olivia & Adrian svarar gärna på eventuella frågor:
olivia.hellbom@sogeti.se
​​​​​​​adrian.nilsson@sogeti.seGenom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *