Välkommen till Sogeti Open
EVENT
FUN

Välkommen till Sogeti Open

Nu när restriktionerna är över har i alla fall vi på Sogeti i Karlstad ett behov att umgås, både fysiskt och intellektuellt. Därför tänkte vi ses i WAP Padel Lambergets lokaler den 16 november!

Obs! ändrad tid

kalendar Tisdag 16 november kl. 13:00 - 17:00
kalendar Tisdag 16 november kl. 13:00 - 17:00

Obs! ändrad plats

kalendar WAP Padel Lamberget, Sågverksgatan 4, Karlstad
kalendarSvea Padel, Sågverksgatan 4, Karlstad

Visst var det länge sedan vi hade chansen att träffas? Det vill vi råda bot på så därför vill vi bjuda in just dig till Sogeti Open när vi tar över hela WAP Padel Lambergets lokaler.

Här får du chansen att nätverka samtidigt som du träffar både bollar och kollegor i branschen. Supervassa tränare lär oss att spela padel eller att slipa på redan befintliga padelkunskaper, som du sedan får prova på och stila med under eftermiddagens padelturnering.

Utöver det så har kommer du få tillfälle att ta till dig kunskap av smarta högteknologiska lösningar som vi brinner extra mycket för just nu:

  • Geo Satellite Intelligence – som gör allt från att rädda våra skogar från barkborrar till att hantera stora arealer med hjälp av avancerad AI och satellitbilder
  • Power Apps och Power Automate – som är två delar av Power Platform och de nya möjligheter som dessa Microsoft-ramverk öppnar upp
  • Daisy – vår artificiella medarbetare – som kan förenkla arbetsvardagen för så många
 
Dessutom får du chansen att få lära dig mer om vad begreppen Sogeti Careerbooster och 100% certified betyder för oss, och kan betyda för dig.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Game on!

ANMÄLAN


Fel plats

Skriv ut E-post