<strong>Välkommen till Sogeti Open</strong>
EVENT
FUN

Välkommen till Sogeti Open

Nu när restriktionerna är över har i alla fall vi på Sogeti i Karlstad ett behov att umgås, både fysiskt och intellektuellt. Därför tänkte vi ses i WAP:s lokaler den 16 november!

kalendar Tisdag 16 november kl. 13:00 - 17:00
kalendarWAP Padel Lamberget, Sågverksgatan 4, Karlstad

Visst var det länge sedan vi hade chansen att träffas? Det vill vi råda bot på så därför vill vi bjuda in just dig till Sogeti Open när vi tar över hela We are padels lokaler på Lamberget.

Här får du chansen att nätverka samtidigt som du träffar både bollar och kollegor i branschen. Supervassa tränare lär oss att spela padel eller att slipa på redan befintliga padelkunskaper, som du sedan får prova på och stila med under eftermiddagens padelturnering.

Vi kommer att diskutera frågan kring IT-sektorns ständiga utmaning att hitta den talang som behövs för att skapa innovation och driva företagets utveckling framåt. Du kommer höra mer om att vi på Sogeti skapat ett Careerbooster-program för att jobba närmare med Universitet/Högskolor och etablerat ett globalt certfieringsprogram för våra 16 000 anställda för att ständigt driva vår kompetensutveckling framåt.
 
Utöver det så har kommer du få tillfälle att ta till dig kunskap av smarta högteknologiska lösningar som vi brinner extra mycket för just nu:

  • Geo Satellite Intelligence – som gör allt från att rädda våra skogar från barkborrar till att hantera stora arealer med hjälp av avancerad AI och satellitbilder
  • Power Apps och Power Automate – som är två delar av Power Platform och de nya möjligheter som dessa Microsoft-ramverk öppnar upp
  • Daisy – vår artificiella medarbetare – som kan förenkla arbetsvardagen för så många

Game on!

ANMÄLAN


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
Skriv ut E-post