EVENT
FUN

Välkommen till Sogetis pubkväll

Innovation som drivkraft vid affärsutveckling

kalendar Onsdag 25 april kl. 17:30 - 21:00
Kostnadsfritt event.
kalendar Elite Stadshotellet Karlstad

Äntligen vår och dags för Sogetis uppskattade pub. En inspirerande kväll där vi förenar nytta med nöje. Förutom sedvanligt pubmingel så bjuder kvällen på ett mycket intressant föredrag om "Innovation som drivkraft" med Marley Kaplan och Andreas Sjöström från Sogeti Digitial Advisory Services. Två mycket uppskattade talare som bara måste lyssnas på! 

Innovation som drivkraft vid affärsutveckling - Innovationsförmågan blir alltmer fokuserat i frågeställningen om vad som väntar bortom digital transformation. Vilka gemensamma karaktärsdrag har digitala ledare och vilka nya affärsmöjligheter öppnar sig i detta nu? Hur utformar du nya innovationsfärdigheter i din organsation och vilken roll kan en hel startup-marknad spela för din affärsutveckling? Vi tar avstamp i framtidsperspektiv och tittar särskilt på artificiell intelligens och digitala ekosystem. Visioner blandas med konkreta tips om hur ni kommer igång.

Andreas Sjöström är Vice President och CTO på Sogeti Sverige, en internationellt erkänd och inspirerande visionär och Marley Kaplan (EN) är innovationsrådgivare på Sogeti Sverige med en gedigen och dynamisk bakgrund från startup-scenen.

KVÄLLENS PROGRAM
17.30 Mingel
18:00 Innovation som drivkraft vid affärsutveckling
19.00 Fortsatt mingel med hamburgare och dryck

Hoppas att du har intresse av att komma med och ta gärna med dig en kollega. Ju fler vi blir desto roligare!

Varmt välkommen med din anmälan!


todo todo