VÄLKOMMEN TILL SOGETIS IT-PUB!
EVENT
FUN

VÄLKOMMEN TILL SOGETIS IT-PUB!

- en kväll om hållbarhet inom IT

kalendar Onsdag 29 mars kl. 17:30 - 21:00
kalendarBarbros Brygga, Inre hamn, Karlstad

Du är varmt välkommen till vår årliga IT-pub där vi bjuder på dryck, plockmat och gôtt  häng. Vi kommer också att prata om vad Sogeti gör inom området Sustainable IT /Grön IT och vilka tjänster vi erbjuder våra kunder i arbetet med hållbarhet.  

Eftersom företag och organsationer i dag är alltmer konkurrensutsatta inser de att det är mer än bara en miljögest att vara hållbar − det är en långsiktig ekonomisk investering. En högre IT-kvalitet säkerställer nämligen mindre slöseri med resurser och ökad effektivitet. Och det är precis det vi hjälper till med och vill berätta mer om på vår årliga IT-pub. 

Ca klockan 18 börjar programmet.

Henrik Rendahl, Global Data & AI Lead berättar om allt från optimerad IT-arkitektur till övervakning av applikationsprestanda för att göra hållbarhetsarbetet effektivt, snabbt och pålitligt.

Vår informationssäkerhetsarkitekt Leif Carlson kommer att berätta om EU-direktivet angående hållbarhet och implementering av det i olika organisationer. Kraven i direktivet har utvidgats och omfattar nu alla företag bortsett från microföretag. 

Och för en praktisk djupdykning i vad man som företag kan, bör och ska göra i sin hållbarhetsrapportering berättar en av våra Business Intelligence-specialister mer, samt ger konkreta exempel från våra uppdrag. 

Du får helt enkelt reda på allt du behöver veta för att  komma igång med  eller trimma ert hållbarhetsarbete!


Ladda för en intressant kväll och bjud gärna med dina kollegor.

Du anmäler dig enkelt nedan, senast den 24 mars.
Antalet platser är begränsat, så först till kvarn!

Välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *