Walk the talk
EVENT
LOCAL

Walk the talk

Olika perspektiv på värdeskapande utveckling 

kalendar Onsdag 12 maj kl. 12:00 - 12:30
kalendarDigital

Välkommen till Walk the Talk! Det här är en ny webinarserie producerad av Sogeti Borlänge där vi i varje avsnitt fokuserar på ett specifikt ämne och bjuder in experter som diskuterar dessa med varandra och med dig som deltagare. Vi hoppas kunna ge dig som lyssnar en intressant och upplyftande halvtimme som du mer än gärna får avnjuta under en promenad. ”Off desk”-tid kan vi inte få för mycket av just nu!

Avsnitt #1: Olika perspektiv på värdeskapande utveckling 
DevOps fokuserar mycket på värdeskapande utveckling, men hur ser det ut i praktiken ? Är IT-avdelningens och verksamhetens perspektiv lika och hur påverkar det vardagen och resultatet? 
I panelen:

Fredrik Scheja arbetar som rådgivare och coach inom modern utveckling och hjälper större bolag med att transformera deras sätt att se på test och kvalitetssäkring. Han har arbetat med både privata bolag och myndigheter i främst detaljhandel.  finans och hälsovård.  Fredrik drivs av möjligheter att lära sig nya saker samt inspirera människor runt omkring sig.
 
Mattias Sköld har jobbat de senaste 15 åren med att hjälpa organisationer förbättra sina utvecklingsprocesser med allt från portfoliostyrning till automatiska byggen och deploy. Under sina 25 år i branschen har Mattias sett många bra och dåliga exempel som han gärna delar med sig av. 


Varmt välkommen att lyssna in och delta i diskussionerna!

PS. Är du nyfiken om vad vi kommer att prata om framöver? Håll utkik

26/5 Datadriven utveckling - Hur ska det gå till när informationen är känslig?
- Joakim Wahlqvist m.fl
 
10/6 Det Nya Normala
- Sergio de Brito och Frida Karlsson
 
22/6 Feature TeamsAnmäl dig här


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo