Webinar : Så nyttjar du Low-Code & Power Platform
EVENT
MICROSOFT

Webinar : Så nyttjar du Low-Code & Power Platform

Accelerera din verksamhets time-to-market

kalendar Torsdag 3 december kl. 13:00 - 14:00
kalendarDigitalt webinar

Behöver du få ut dina applikationer i en snabbare takt? Har du svårt att hitta rätt tekniska resurser? Vill du snabbt få ut ny funktionalitet? Behöver du snabbare anpassa dig till nya förutsättningar? Med Power Platfomr kommer du snabbt framåt. Under vårt webinar får du konkreta tips på hur du får ut mesta möjliga av Microsoft Low-code plattform.

I dessa speciella tider ligger alla verksamheters fokus på att upprätthålla affärskontinuitet, och samtidigt hantera de utmaningar som uppstått av den ovanliga globala situationen som vi befinner oss i. Vi på Sogeti arbetar proaktivt med våra kunder för att hitta konkreta, snabbt implementerbara lösningar på affärs- eller teknikutmaningar i det ”nya normala”.

Power Platform är ett snabbare sätt att bygga applikationer för avdelningen eller hela organisationen, som innebär att inte bara utvecklare kan ta fram nya tjänster. Med Power Platform kan applikationer skapas snabbt och till en låg investering och som går att integrera med andra plattformar på enkelt sätt.  Låt våra experter berätta mer! Anders Waller, vår främsta expert i Sverige på området, tillsammans med kollegan Anders Persson, guidar dig in i den nya Power Platform-världen.
 
​ 

Agenda

  • Varför Low-Code och nu 
  • Power Platform – en omfattande verktygslåda
  • Hur Sogeti kan hjälpa er med Power Platform
  • Sogeti Power Boost Library – ett extra stöd på vägen
  • Så kickstartar du din Power Apps-resa
  • Frågestund

Varmt välkommen!


Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy *
todo todo