EVENT
ADDHER

winit goes #addher

<br>

kalendar Måndag 7 maj kl. 16:00 - 19:00
kalendar Studion, Umeå Folkets Hus, (ingång från gaveln)

”Det finns inga kvinnor i IT-branschen…” eller ”De har inte tillräcklig expertis för att...”.  Vi hävdar bestämt motsatsen och tror på konkreta handlingar för att bemöta denna typ av påståenden. 

Sedan 2010 har vi bedrivit det externa nätverket winIT, med målet att få våra fantastiska IT-kvinnor att ta plats, i alla roller, och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Nätverket har vuxit lavinartat och är sedan några år tillbaka Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med över 3500 medlemmar på 14 orter. Nu tar vi winIT till nästa nivå och synliggör det med att byta namn. Vi går från inspiration till ett tydligare fokus på handling.

Genom att byta namn till #addher uppmuntrar vi alla – såväl våra egna medlemmar som branschvänner – att synliggöra sina kvinnliga kollegor med hashtaggen #addher i sociala medier.  Vi samlar dem väl synliga för den som behöver tips på duktiga kvinnor att förstärka sitt event, projekt eller nätverk – eller kanske sin styrelse och ledningsgrupp.

Vid vår kommande träff hjälps vi tillsammans åt att lyfta fram varandra med #addher, vilket vi tänker oss blir ett stående inslag vid våra träffar framöver. På agendan denna gång finns också….

PROGRAM
11:30 Test
11.40 Item 2
12:30 Item 3
18.00 Item 4

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


todo todo